Konsten

Nu har jag börjat packa och det är inte roligt. Vi har varit hemma i Sverige i hela 4 månader och då blir det ju onekligen så att man samlar på sig ett och annat, konst till exempel.

När vi vi var uppe i Boden hos mamma och pappa köpte jag på mig två stycken bilder av en lokal konstnär, Helena Bergman. Jag hade kunna köpa alla hennes bilder om jag hade haft råd, jag tycker de är så fina!

Färgerna kommer inte riktigt till sin rätt i oktoberkvällens glödlampesken och utan ramar men ser ni – gulliga va?!

Man hoppas ju att inte just våra resväskor blir kollade så att de viks eller blir knöliga.

Hur är det med er, har ni börjat köpa konst som ni gillar på ”äldre dar”?

3 reaktioner till “Konsten

  1. Hej såg just att min konst finns på din blogg, tack snälla för de fina orden, blir så glad att läsa att du gillar den. Finns även på Instagram artbyingerhelena och Facebook Konstnär Helena Bergman. Tack snälla så stolt och glad över att du gillar den ❤ ❤ ❤ Fastande för din blogg och döm av min förvåning så helt plötsligt så är mina bilder här. Underbart !!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s