Utflykt!

Vi lämnade Stockholm idag…och åkte till Solna! Hela sommaren har vi ju umgåtts i vår lilla Corona-bubbla i stugan bestående av oss och våra grannar (och några få andra människor som kommit och gått i olika omgångar). Nelle och flickan i grannfamiljen är väldigt nära och i sommar har Nelle haft lite ”engelsk skola” på kul vilket båda tjejerna uppskattat mycket. Idag fick Nelle en present som tack och vi bjöds också på våfflor.

Ett paket med fin bild på fina tjejer…
…och inuti en modern medaljong med bild på samma fina tjejer! Så otroligt fin och handgjord av en silversmed i Tyskland.

Här är en förstoring av bilden i berlocken som Nelle tog förra sommaren under en lek med såpbubblor.

Kärlek.

Vi hade en så mysig förmiddag och det var härligt att komma ut ur stan men det var en trött tjej som kom hem. Vi skulle egentligen åkt ut och hälsat på vänner i Nacka i eftermiddags men det klarade inte Nelle. Även om hon mår bättre så är hon fortfarande skör och orkar inte så mycket. Att träffa människor som man känner att man måste anstränga sig att vara social med är jobbigt och det känner man ju igen själv också. Är man inte pigg så är det närmast omöjligt. Så ikväll har vi stannat hemma och bastat. Ätit ”mexikanskt”. Och gjort just precis ingenting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s