Tips för känslig hud

Jag köpte ju en Aleppotvål för ungefär ett år sedan när vi precis flyttat till New York och den är den enda tvål jag använt sedan dess. Den är fantastisk på alla sätt och jag kommer fortsätta använda den när vi kommer tillbaka hem. Jag tog inte med mig den till Sverige och i sommar har jag tvättat mig i sjön med det som fanns tillgängligt i stugan.

Efter operationen får Nelle bara sova på rygg. Inte vända sig, vrida sig och måste ”fälla upp sig” ur sängen helt rak i kroppen. Ganska komplicerat faktiskt men nu har hon fått in snitsen. Iallafall så har huden på ryggen tagit ganska mycket stryk av detta och vi fick ett tips av hennes läkare om detta tvättmedel för huden.

Peronormin.

Peronormin! Har ni någonsin sett detta? Inte jag. Finns bakom disk på apoteket och man måste fråga efter det. Hudtvättmedel står det på flaskan och det är precis vad det är. Som ett flytande tvättmedel men alltså sååååå mjukt och en ljuvlig känsla på kropp, ansikte och hår. Doftar svagt av citrus och är superdrygt. Har ni känslig hud tycker jag ni ska testa. Lite dyrt kanske, 199:- för flaskan men det är 1 liter så det lär ju räcka forever.

Tyvärr inte ekologiskt och innehåller en hel del ingredienser men om man har problem med huden så tror jag på denna. Båda jag och Nelle tyckte verkligen om den.

2 reaktioner till “Tips för känslig hud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s