Rosendals trädgårdar

Halv elva träffades jag och min vän Annika idag för att ta en långpromenad på Djurgården. Jag går inte så långt bort ifrån Nelle men nu kan jag lämna henne ensam i några timmar utan att känna oro. Hon kommer upp ur sängen själv och orkar ta sig lite lunch om hon blir hungrig.

Vi gick först längs Djurgårsbrunnskanalen i det vackra vädret. Humorprogrammet ”Bäst i test” med bl.a. Babben Larsson och David Sundin spelas tydligen in där i ett hus på Djurgården. Iallafall var de där och filmade.

Ingen vidare kvalitet på den här bilden.

Sedan gick vi och åt en lunch i solen på Rosendals trädgårdar. Jag åt ungsrostad blomkål med brynt smör och lite annat gott och Annika en asiatisk macka.

Försök att inte kisa i solen! Ha!!!

Det blev en lång lunch i solen och jag tror vi båda var lite röda om nosen av höstsolen. 18 grader i skuggan! Så härligt att sitta och prata omgiven av så mycket vackert.

Kvällen tillbringade jag i en annan väns sällskap. En som karriärväxlat i vår ålder till nåt heeeelt annat. Så modig. Så roligt. Det blev en snabb öl på Valhallavägen. Sämre dagar än så här kan man ha.

2 reaktioner till “Rosendals trädgårdar

  1. Jaså, du är fortfarande i Sverige! Var ett tag sen jag kikade in här nu. Men vårt land har ju också en del härligt att erbjuda. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s