Skolan är igång!

Nelles skoldag börjar 14.30 och slutar kl 21.00 här i Sverige. Lite kämpigt är det allt när man ska planera att träffa kompisar. Men sån tur ändå för henne nu när hon gjort sin operation. Hon är inte ensam heller, flera i hennes klass har fortfarande 100% remote learning eftersom föräldrarna är rädda för Covid. Vi får se hur det blir. Tids nog kommer väl någon på skolan bli smittad och då är frågan…får hela klassen stanna hemma? Hela skolan? Nelle tror att det bara är en tidsfråga innan skolan stänger igen om man får en ny smittvåg på Manhattan. Vi har iallafall siktet högt att döma av våra loppisfynd. Den här är till Edward.

Och sjalen ovanför med små prickar (den skulle inte varit med på bilden) är till mig. Jag tycker den ser lite ”dansk” ut. Effortless, som de är allihopa. Danskarna alltså. Lite som jag idag. Not!

More is more. Var på skogspromenad klädd så här idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s