Jag är brunett!

Eller iallafall mörkblond. Har färgat håret lite mörkare inför hösten och bara toppat längden. Nu ska jag spara ut det lite längre (om jag orkar) och kanske klippa lugg igen. Har inte vant mig vid färgen än och kanske måste ljusa upp några slingor till. Vi får se. Har iallafall ”dödat” allt solblekt och sommaren känns plötsligt långt borta.

Jag förstår varför influencers tar 40 bilder för att en ska bli bra. Jag, jag jobbar inte så. Snacka stirrig blick!

Jag och mamma fick en fin promenad längs ån ikväll. 9 grader och vindstilla. Nedan ser ni anledningen till promenaden. Vi var drabbade av ”palt-schwimen”.

Kärleken till denna rätt är evig.

9 reaktioner till “Jag är brunett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s