Vi tog tåget norrut

Vi trodde nog inte det skulle vara möjligt att åka och hälsa på mamma och pappa något mera i år…men i takt med att Nelle mådde bättre och bättre och vi blev mera och mera ”less” på varandra, instängda i en liten etta, så bestämde vi oss. Vi tar nattåget upp! Sagt och gjort. Vi bokade egen kupé så Nelle skulle kunna ligga hela vägen om hon ville, vi packade ”lätt” (well…hon var ju tvungen ha med dator och lite annat till skolan) och så drog vi på tisdag kväll!

Munskydd på vägen i taxin dit och sen direkt in i vår kupé. Supermysigt! Vi hade med oss frukt och godis och somnade ganska snabbt om än kvaliteten på sömnen under natten var lite sådär.

Så underbart att vara i Norrbotten när vi vaknade! Vi har redan hunnit med lite loppisar och jag gjorde ett klart opraktiskt men praktiskt fynd. Stövlar! Min storlek, nästan oanvända för 300:- Men vilken plats de tar…

Vädret har varit underbart! Hög, klar luft och ca 11-15 grader. I morgon ska vi klippa oss och så har Nelle förstås börjat skolan online. Lite jobbigt är det förstås att ha skoldag från 14.30-21.00 men men..nu har vi det så här.

På vägen hem från min promenad idag stötte jag på den här skylten.

Valleby? Visst är väl det Lassemajas Detektivbyrå?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s