Värme har hjälpt mig ur krisen

Nej, jag gillar inte för varmt. Tydligen är det just nu 49 grader i Los Angeles och det skulle väl ingen människa stå ut med. Men nu ska ni få höra hur jag har överlevt de här månaderna med Corona, isolering i New York och nu denna pärs.

Värme.

Jag har badat och bastat mig ur krisen! Ni kanske kommer ihåg att jag badade nästan varje dag under de värsta Corona-månaderna i New York och sedan fortsatte jag med samma melodi här och har bastat nästan varje dag sedan vi skrevs ut från sjukhuset. Ja, innan också fast då i stugan.

Kvällar som denna.

Det ska vara hett! 90 grader – sveda i alla utstickande lemmar.

Bastun här är jättefin! Stor och luftig. Hela relaxen är fin faktiskt. Två stora duschar och ett rum utanför med 4 relaxfåtöljer.

Har kanske lite mer på mysfronten att önska.

Här har jag (och Nelle när hon orkat) hängt nästan varje kväll. Jag tror den omslutande värmen är lite som livmodern. Varm, lugn, trygg.

Från den ena livmodern till den andra. Nu ska vi ut på äventyr. Vi har fått klartecken av läkaren så nu tar vi nattåget upp till Norrbotten. Vi åker i egen liggvagn, är försiktiga (i överkant?) och stannar en knapp vecka. Ska bli underbart!

Tåget går om 20 minuter.

2 reaktioner till “Värme har hjälpt mig ur krisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s