Ja inte blir man mindre tacksam….

…av Er respons!!! Jag skulle såklart ha sökt styrka i alla mina vänner, det förstår jag nu men jag var så rädd. Tack så hemskt mycket för alla era hälsningar, de värmer. Både mig och Nellan. Hjärta hjärta hjärta.

Hur har vi det då? Bra givet de förutsättningar som råder. Vi bor i en liten etta på Gärdet i Stockholm som vi hyrt tills den sista september.

Jag har köpt två ljuslyktor och en ljusstake så vi kan tända lite ljus och göra mysigt på kvällen. Behövs i september. Och oktober… – ja hela vägen fram till april om du frågar mig!

Lägenheten har en sovalkov med en 120 cm säng och där sover Nellan. Jag sover på en bäddmadrass på golvet i rummet. Köket är litet men perfekt för oss två, allt man behöver finns.

Vi har Wi-Fi, tv och det bästa av allt bastu i källaren. Redan på sjukhuset förstod vi att det skulle bli jobbigt för Nelle att stå och duscha så jag bad Richard köpa hit en trädgårdsstol i plast och på den sitter Nelle och duschar. Både här uppe och nere i bastun.

Snyggt va?!

Utanför fönstret har vi ibland besök vilket piggar upp för vi håller oss hemma mest hela dagarna. En kortare promenad orkar hon med men det är långa dagar i varandras sällskap. Tur vi hade en ”test-period” under Corona-karantänen i våras. Tonåringar är ju inte alltid det enklaste sällskapet. Inte klimakteriekärringar heller.

Trött men med perfekta beach waves.

2 reaktioner till “Ja inte blir man mindre tacksam….

 1. Underbara bästa finaste kuss❤️
  Tänker på er så mycket.
  Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal om ni behöver oss.
  Krama om Nellan försiktigt men med mycket kärlek från oss.

  Kram kram
  Kuss
  Anna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s