Söndag

Jag njuter verkligen av de här fina sommardagarna. Börjar med en sovmorgon, sen en härlig frukost i solen ute på däcket.

Macka, ägg och KAFFE. I nio fall av tio äter jag en avocadomacka, ett löskokt ägg och dricker en balja kaffe på morgonen. Jag kan variera med leverpastej och gurka när jag är i Sverige men jag är ganska enspårig när det gäller morgonmålet.

I morse hittade jag ett grått hår som hade trillat av. Jag har inte så många ännu men herregud vad de är konstiga i sin textur. Sträva, hårda, torra.

Gråa håret.

Resten av dagen var vi här. De här gröna (otroligt fula) solstolarna köptes in någon gång kring 2010 av våra hyresgäster och vi har inte kommit oss för att köpa nya. I många år hade vi såna där ihopfällbara med ett hängande tyg men de gick sönder en efter en. Richard tror jag till och med satte sig rakt genom vid ett tillfälle när tyget nöttes upp och ”ritchades” upp på mitten. Men de var betydligt vackrare och jag skulle vilja ha såna igen.

Sen blev det middag med grannarna på kvällen. Igen. De är otroliga på att laga mat och så generösa. Titta bara på den här lakritspanacottan gjord på kokosmjölk. Serverad i kristallglas med hallonsås och nyplockade färska hallon från busken i backen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s