Modeorden

Hemester måste väl vara det senaste modeordet? Vad tycker ni om hemester? Att hemestra?

För oss är det alltid konstigt med semestern. När vi bott utomlands har vi ju nästan varje sommar haft hemester. Det är ju då vi åker hem, tillbringar sommaren i stugan och Sverige, och träffar våra svenska vänner. Våra semestrar, de har skett i februari/mars, på spring break. Undrar när det blir nästa gång?

Idag gjorde vi världens minsta utflykt till ett ställe här bredvid oss som vi aldrig besökt tidigare. En ravin som lite grann liknar en regnskog.

Annorlunda växtlighet och så grönt och vackert! Denna lilla promenad ligger vid ett naturskyddat område som heter Marvikarna, ett par kilometer från vår stuga. Nog finns det mycket att se även om man hemestrar.

Jag hittade en lämplig gren att ”hänga ut” min onda axel. Min granne tog bilden. Blev en rolig bild tycker jag där det ser ut som jag blivit VÄLDIGT KORT i sommar. Till mitt försvar vill jag säga att jag böjer på knäna för att få ett ”häng” i axlarna.

Vår sjö som heter Klämmingen var alldeles spegelblank ikväll. Så vackert och det var magiskt att bada efter bastun. Jag sprang faktiskt innan bastun istället för att promenera. Fick väl feeling.

Pust stön stånk!

Slutligen måste ni få se en bild på Richards nya mustasch. Rejäl är väl det finaste man kan säga om den? #lemmylever

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s