Det här med meditation

Hörni! Det här med meditation och mindfulness. Är det så enkelt att det kan vara att sitta stilla i solen på en brygga, i tystnad. Ensam eller ihop med någon. Känna solens strålar på kroppen och höra vågorna klucka. En bris som svalkar huden litet eller en svettdroppe som letar sig nedåt av tyngdkraften. På avstånd hörs kanske en barnröst som leker eller en eller en bil som kör förbi. Att låta ljudet passera och fortsätta göra absolut ingenting. Blunda.

Frid.

3 reaktioner till “Det här med meditation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s