Jag har fått ont i min andra axel

Fattar inte varför jag har så svaga axlar. Nu har min vänstra axel börjat att krångla precis som den högra som jag opererade för ett par år sedan. Impingementsyndrom heter det visst. Inflammation och begränsad rörlighet. Smärta, främst nattetid. Det är förjävligt, mycket också för att sömnen blir så störd. Nu måste jag börja göra mina övningar igen. När gymet stängde i mars så slutade jag träna men nu går det inte längre. Nu har jag både ont och några extra kilon på kroppen. Blä!

Jag ska testa äta ännu mera antiinflammatorisk kost och så ska jag börja träna! Jag har tur att naturen bjuder på det bästa av antiinflammatoriska godsaker.

Promenaden igår kväll gestaltar lite hur jag känner mig just nu. Nere i varv.

Rafflande spänning!

Kvällen slutade med en bastu som vanligt. Mitt liv i stugan är ganska förutsägbart….och härligt.

2 reaktioner till “Jag har fått ont i min andra axel

  1. Trist med axlarna. Var med John på Friskis intro för unga som vill börja styrketräna. Det är mycket lätt att förstöra axlarna med att göra armhävningar på fel sätt. Vet inte hur du gör, men fingrarna lätt vinklade inåt, axelbrett med händerna i höjd med tuttarna ska vara skonsamt. Lycka till!🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s