Sjukt nöjd!

Efter en, krax krax, liten paus i träningen är jag äntligen igång igen. Sprang både igår och idag samt ”gympade” litet på balkongen efteråt. Har tyvärr fått tillbaka smärta i axlarna (nu båda!), i knät samt att inflammationen under foten som liknar hälsporre inte är bra än. The glory of getting older!!

När jag satt här och försökte fota mig i spegelbilden så hörde jag en stor applåd nedanför balkongen. Sjukhuspersonalen var ute för att ge sitt stöd för BLM, Black Lives Matter. En 8 minuter lång, tyst manifestation på knä. Det är en stark gest.

Taget genom linsen på kikaren.

Fortfarande så hör man klockan 19 varje kväll applåder i staden till sjukhuspersonal och first responders. Men hjärtslagen på Empire State har upphört. Iallafall igår kväll. Hoppas vi aldrig behöver se dem igen.

3 reaktioner till “Sjukt nöjd!

  1. Hej, du använder väl inlägg i skorna och tofflor (Birkenstock) inne om du har förmodad hälsporre? Mina problem försvann i alla fall med dessa hjälpmedel. Du kan stretcha foten också.
    Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s