Har varit ute precis hela dagen!!

Klarblå himmel!

Vi har 32 grader i skuggan nu klockan 7 på kvällen. Jag har varit ute precis hela dagen, först på morgonpromenad och sedan har jag legat med en bok på balkongen.

Ljuset genom bambun är så fint. Och att de släpper igenom luft en sån här varm dag är också härligt.

Smorde in mig så noga så noga på framsidan, i ansiktet och på armarna. Även benen…men tyvärr inte på ryggen. Har nu en ilsket röd rand där linnet slutar. Så surt. Anledningen är att jag inte längre når bak på ryggen. Har fått ont i min andra axel också nu när jag inte kan styrketräna längre så nu är jag immobile i båda armarna. Fortfarande är ju inga gym eller annat öppet. Hoppas jag har hantlarna i stugan.

Men det bästa av allt idag var det här!! Kanske inte ser mycket ut för världen men om man en gång har varit på L’Entrecôte så vet man!!

Idag så öppnade restaurangen för avhämtning. Såklart var det inte som vanligt utan entrecôte, sås och pommes serverades i en äkta fransk baguette. Sån njutning, hela familjen var salig. När vi kommer tillbaka till hösten kan vi förhoppningsvis sitta och äta där, vid ett bord och verkligen njuta.

Annars? Allt lugnt. Har börjat packa vilket är det absolut värsta som finns. Hittills har jag lagt fram det här:

Två par jeans.

Hahaha!! Blev så arg av att bara börja packa att jag bara slängde kläderna på väskan. I helgen ska jag vara färdigpackad och väskan ska vara stängd och klar. Vägd. Check! Sen handbagaget klarar jag av sista dagen.

Nu ska jag svalka mig med lite bubbelvatten och is med lime.

2 reaktioner till “Har varit ute precis hela dagen!!

 1. Entrecote-macka. Wow. Jag förstår känslan. Och hela konceptet. Hej-blodig-husets-tack-hejdå, och man blir garanterat nöjd varje gång. Jag känner mig mogen att knäcka deras såsrecept i sommar. Karantänprojekt. Saknar du hantlar tar du vedträn i lagom storlek. Annars anser jag att 32 är för varmt om det inte går att bada.

  Gilla

  1. Vedträn och stockar finns det gott om i stugan!! Håller med om att 32 är lite för varmt när man inte kan bada men, men det är bara köpa läget. Lär få kallbada en del i sommar eftersom vi ska bo i stugan i 2 månader och den saknar dusch…

   Har smakat och smakat och smakat på såsen. Den smakar väldigt mycket pesto när den är kall. Hoppas du knäcker receptet!😋😋

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s