Värmen

Tänk om det blir en sån där varm sommar. En sån när man kan sitta ut på kvällen och äta middag och det enda man tar på sig extra är ett linne över bikinin.

Hade vi varit här hela sommaren så hade det varit fullt möjligt men i Sverige vet man ju aldrig. När jag träffade mina vänner på Roosevelt Island i söndags så gick vi en promenad runt ön. Jag ville hela tiden gå i solen medan min vän valde skuggan. Hon kunde inte förstå varför vi skulle gå i stekande sol. Jag berättade för henne om skolavslutningar med snö. Skolstarter med snö. Somrar med 11 grader och duggregn. Där jag kommer ifrån så kan den här dagen vara sommaren. Och då vill man vara i solen.

3 reaktioner till “Värmen

  1. Klart det blir en pangsommar, det är bara att bestämma sig. Förstår helt finvädersattityden, en findag ska maxas till fullo. Det satt i även när vi bodde i Kalifornien. Hur kunde vi slösa en dag och sitta i bilen när det var soligt och inte vara på stranden? Det var ju bara det att alla dagar var soliga.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s