Grått och trist men en skön fredag ändå

Idag lockar soffan mer än något annat. Det är grått och trist ute och vi har inga planer för kvällen. Ganska skönt också. Nu har vi ju varit iväg på äventyr flera helger i rad så att bara vara hemma en fredag känns skönt.

Jag har sovit lite dåligt i veckan. Har haft mycket hjärtklappning och nattliga svettningar, kanske behöver jag ändra dosen på östrogenet…vet inte. När vi kommer hem har vi tusen läkar- optiker- och tandläkarbesök som behöver göras. Det är lite jobbigt att inte kunna söka ”vanlig” vård här men sånt är vårt avtal. Vanlig vård ska ges i Sverige så det är bara att ”suck it up”. Ska boka upp tider bara vi vet att vårt flyg går som planerat den 16/6. Tänk om, ATT, vi får fira midsommar hemma!

Apropå midsommar. Nu ska ni få höra något sorgligt. Jordgubben. Så här såg den ut när vi kom hem efter helgen. Vi skulle ätit den innan vi åkte. Jag blev girig och ville ha den klarröd. Så kom regnet och 30 graders värme. Jag är nog ingen odlare after all…

Buuhuuuhuuuu….

Ha en fin helg!🍓

2 reaktioner till “Grått och trist men en skön fredag ändå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s