Omgång 2 med brynen

Min vän Catie är ju också tatuerare och det är hon som ”gjort” mina ögonbryn. Alltså, microblading som jag berättade om förut. Nu har hon gjort omgång 2, en touch-up, som ofta (alltid?) behövs för att fylla i där det inte tog första gången. Så nu ser jag inte klok ut!! Brynen blir ungefär 1/3 större i början än den färdiga produkten. De sväller, sårskorporna är bredare och färgen mycket mörkare än vad den blir sen. Så här såg jag ut igår kväll precis innan jag skulle sova.

Nu måste de skyddas från sol, svett och vatten. Första 2 veckorna är de viktigaste. Då ska de i princip inte röras alls. Man får med en liten skummande tvål, desinficerat vatten och en mjukgörande, läkande olja som är det enda som ska på brynen. Oerhört svårt att sköta hårtvätt och hygien så i karantän är detta perfekt. Men man kan inte träna vilket är ett minus. Ingen svett.

Här i dagsljus vid frukosten. Flottigt hår en ”biverkning”.

För mig som inte haft några ögonbryn alls är detta en stor förändring. Känner mig mycket mera fixad bara med lite mascara. Jag är nöjd och väntar med spänning på slutresultatet.

Tycker också jag var sjukt modig som vågade testa!!!

En reaktion till “Omgång 2 med brynen

  1. Ojojoj! Den tatuerade tanten!! Modigt! Mina är fortfarande buskiga…försiktig med att plocka då de minskar med åren 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s