3 reaktioner till “Från tvätten till Brooklyn Bridge

  1. Tack för turen! Det kittlar i magen… 🤪 Läckert!! Och vilken helg ni haft! 👍👍
    Måste bara säga att ditt förslag ✨ ”Glesbygdsprofet” ✨ var det bästa av dem alla. Vilken lysande titel! DET ska jag bli. På nåt sätt. Kanske måste jag daytrada för att finansiera det hela (eller skaffa en annan karl 😂🙈) men det må ju så vara i så fall… 😉

    Gilla

    1. Haha – Eva, du ÄR redan Glesbygdsprofet. Sätt dig på ”kammar’n” och fundera en stund så kommer du säkert på nåt sätt att få mat på bordet också. Skulle du vilja dela med dig av vad som hände med jobbet får du gärna skriva en rad på Messenger. Sjukt nyfiken! 💝 Virtuella kramar till Glommers

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s