Jag har gjort det igen

Var ute på min dagliga promenad när det på gatan dök upp en, ska vi säga, möjlighet? Under en stor hög av sopsäckar såg jag några röda små ben sticka ut och där stod den här, slängd och oälskad.

Så jag skickade ut killarna med en skateboard och så fick de gräva sig djupt ner i sophögen och rulla hem den på skejten. Jag har noggrant torkat av den och nu står den här hemma och väntar på att fyllas med våra grejer. Måste stuva om lite men tror ändå det kan bli bra till sist. Vi behövde verkligen lite förvaring där. Lådor till servetter, ljus, hyllor för spel m.m.

Barnen tycker den är så ful att Nelle till och med började gråta. Hon fick rent utav ett psykbryt och skrek ”nu är ALLT förstört!!”. Tydligen är det den fulaste möbeln hon någonsin sett. Enligt henne dessutom bajsbrun?

Jag, jag tänkte gratis. Den är GRATIS. Vad tycker ni? Bra eller… _ _ _ _ ?

8 reaktioner till “Jag har gjort det igen

  1. Den är jättefin.😍
    Jag undrar lie vad Nellan äter? 😂
    I min värld är den röd eller möjligen roströd. 😃

    Gilla

  2. Den är ju jättefin! Passar fint in i ert hem! Jag skulle fått samma reaktion av min dotter om jag hittat den och förmodligen fått tips om att måla den vit! 😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s