Så ofattbart less på detta med att vara hemma

Idag har jag handlat mat, dammat, dammsugit och skurat. Så tråkigt!

Jag luktar svett. Jag har hårinpackning i håret sedan igår men en liten strimma av glädje och ett smile letar sig ändå fram nu när det luktar gott här hemma.

Nelle, hon bakar igen. Köket har jag lämnat åt sitt öde för det är ingen idé när hon är framme med mjölet. Det blir nybakade småfranskor till kvällsfikat. Många småfranskor…

Jäsningen är det inget fel på som ni ser nu när vi äntligen kan köpa jäst igen. Vad gäller matvaror så går det i ”vågor” här. Jäst och mjöl har varit slut tidigare men nu finns det åter i butik och nu är det heller inte några köer att tala om när man går och handlar. Ibland kan det vara några i kö före men det kan det ju vara hemma också. Däremot så gäller munskydd när man är ute fortfarande och många har också handskar. Igår fick jag ett nytt munskydd av en polis när mitt gått sönder. De står och delar ut engångs på promenadstråk och i parker.

Balkongen är nu så gott som ”klar”. Det blev såklart fel när vi beställde bambun. Andra beställningen hade mycket bredare bambustänger (trots att vi beställde EXAKT samma vara?) men nu orkar vi inte mer. Vi satte upp den och det blev bra ändå.

Brytpunkten.

Mattan blev inte heller som jag tänkte mig. Men ok. Vi var tvungna ta den mindre storleken för annars hade den inte rymts på balkongen men den här var så billig att den kan vi byta ut om vi vill. Det viktiga är att vi kan vara här ute. Det är underbart att sitta här på eftermiddagarna och kvällarna i solnedgången.

Tråkigt om alla blommorna dör när vi åker hem i sommar. Ska kolla med grannen om han kan tänka sig att vattna. Kan vi Co-Parent hans hund kan väl han Co-Parent våra växter. Kan man tycka? Har man träffat grannen kan man dock ha lite betänkligheter om han har intresse för kryddväxter och jordgubbar. Enligt honom själv lagar han aldrig mat. Allt beställs hem, lagat av andra.

Det var min onsdag det! Kvar på schemat är nu ett löppass, skållhett bad och middag. Och sen ska jag fortsätta titta på en ny serie som jag fastnat för – ”The Morning Show” med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon. Har ni inte sett den så har ni några underhållande timmar att se fram emot.

2 reaktioner till “Så ofattbart less på detta med att vara hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s