Raset

Jag är inte någon som brukar springa till frisören särskilt ofta. Inte heller på massage, ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr…har aldrig testat botox eller någon annan behandling. Men alltså nu. Raset är totalt. Om jag kunde så skulle jag göra allt – bara för att för en dag kunna känna mig fin!

Nu ser i och för sig alla ut så här i New York. Om man inte beslutar sig för att färga själv alltså. Jag längtar verkligen efter att komma hem och kunna gå till frisören. Detta är inte värdigt.

Jag lovade ju att berätta om mina ögonbryn också! Kommer ni ihåg att jag gjorde microblading? Det är ju Catie som vi var och hälsade på i helgen som gjort denna behandling på mig. Vi skulle gjort ”session 2” i april men det blev ju inte av på grund av Corona och i helgen ”hann vi inte”…eller glömde bort. Så nästa behandling blir Memorial weekend. Då ska jag göra en ”touch up” där färgen inte riktigt tagit. Sen ska de sitta i ungefär 2 år. Jag tycker det är superlyxigt att ha ögonbryn på plats så snart man vaknar. Ska visa det helt färdiga resultatet sen. De ska ju vila i några veckor efter behandling.

2 reaktioner till “Raset

  1. Hår, ras. Du är inte riktigt där vågar jag lova. I jämförelse går jag till frisören tre gånger i veckan för att hålla någon slags nivå.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s