HEEEEJ IGEN!

Jag har bara inte orkat skriva. Inget är fel, vi är friska, vi mår bra men jag fastnade i texterna. Vad kan jag berätta? Det är ju knappt så man vågar berätta det men vi var faktiskt iväg och hälsade på vänner i helgen. De har liksom oss varit i karantän sedan 2 månader bakåt och vi kände att vi måste ut ur stan och träffa vänner. Så nu har vi skapat en förlängd familj där ingen är riskgrupp och alla agerar på eget ansvar. Vi har ju träffat en familj här i New York som ni vet (Margarita weekends) och nu inkluderar vi också våra vänner upstate i vårt umgänge. Vi följer fortfarande rekommendationerna. Träffas utomhus mestadels, praktiserar social distansiering (inga kladdiga swingers partyn) och lutar oss lite mot det svenska sunda förnuftet och Tegnell.

Inte deras hus. Men vackert.

På fredag eftermiddag hämtade vi ut en hyrbil och sedan körde vi upp till Carmel, Upstate New York, till min svenska lillasyster och hennes familj. Hon är ju faktiskt från Minnesota och har enligt ett sånt där DNA-test 1-2 % skandinaviskt blod.

Tittar man på den här bilden så kan man dock tro att Nelle är hennes dotter. Catie är ju modell och ca 180 cm lång. Nelle är inte långt efter nu… Det skiljer för övrigt lika mycket i ålder mellan mig och Catie som mellan Catie och Nelle.

Deras fina öppna spis.

Helgen var så skön. 25-30 grader varmt och vi var ute hela helgen. Vi kunde till och med sitta ute och äta under stjärnorna.

Slut i glasen dax att gå och lägga sig!
John, med lite hjälp av Edward(!), byggde ett bord till matsalen och där hade värdparet en ”First date” på kvällskvisten.

John, som är skådis, har också varit professionell fotbollsspelare och coach. Han tränade våra barn när vi bodde på Roosevelt Island och han och Edward tillbringade en lång stund på gräset med boll. Richard hängde också på…i lånade skor.

Kommer man ut en bit på landet så är det mycket flaggor och ”banners”, patriotism skulle man kanske kunna kalla det.

Sen åkte vi på söndagen, storhandlade på vägen hem. Mat är uppskattningsvis 20 % billigare bara man kommer ut ur New York City, bensin nästan 50 %.

Vi kommer åka tillbaka om 2 veckor då det är en Long Weekend, Memorial Day. Då kanske det blir ett dopp i deras lilla sjö. Barnen badade redan i helgen men jag tycker man kan vänta tills man åtminstone kan stå i vattnet utan att man får benmärgssmärta.

Har ni det bra?

OUTSIDE WITH NO MASK?
FUHGETDABOUTIT

4 reaktioner till “HEEEEJ IGEN!

  1. Tackar som frågar. Dricker en belgare vid namn Carolus och noterar nöjt att bloggen är igång igen. Klart det är bra.

    Gilla

  2. Skönt höra av dig/er. Funderade på skicka ett meddelande. Tycker ni gjorde helt rätt. Ni hade nog blivit galna annars. Här hemma verkar en del människor tycka det är jättejobbigt att typ bara hålla avstånd. Det flockas på uteserveringar (bättre nu tror jag efter att det blivit inspektioner och en del krogar fått stänga tillfälligt), folk går nära i butiker, sätter sig precis bakom på bussen fast det finns sju platser till längre ifrån etc. Hur svårt kan det vara.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s