Känsliga tittare varnas

Jag satt och gick igenom gamla bilder i min kamerarulle igårkväll. Läs nu rubriken igen om du är kräsmagad. Och hoppa av! Nu!

Näst sista varningen.

Mina hälar. Har ni hört talas om hälsprickor? Förhårdnader på fötterna. Alltså jag brukar ha de värsta av alla!! Fråga vem som helst som varit med mig på pedikyr. Det är som att riva parmesan från mina fötter. Sen hörde jag av någon att det enda som hjälper är att smörja. Så jag har smörjt. Varje kväll. Filat och smörjt. Filat och smörjt. Smörjt. Smörjt. Smörjt.

Nu kommer den. SISTA VARNINGEN. Lämna nu.

Det är 1 år mellan bilderna. Förra våren i april och nu i år i maj.

Tur att bilden är lite suddig.

KOLLA!!! Jag har fina fötter. Och tydligen på mig samma mysbyxor också. Så om ni skulle ha problem med…harkel…host…risiga fötter så ge inte upp.

S M Ö R J.

7 reaktioner till “Känsliga tittare varnas

 1. Åh vad härligt att inte vara ensam! Kan toppa med djupa sprickor. Ska ta tag i fötterna. Måste bara fixa dom lite innan jag bokar tid hos fotvårdare 😂

  Gilla

 2. Har sett värre. Hon vi köpte hunden av. Fy. Det såg inte fräscht ut. Men nu blev jag pepp. Har åxå problem. Visst ska man sova med strumpor när man smörjt? Nu kom jag plötsligt på att jag har ett presentkort för pedikyr. Jippi.

  Gilla

 3. Grattis, vilken skillnad!
  Själv har jag inga problemfötter men så är jag också uppvuxen med en rutin som jag insåg i vuxen ålder att många tyckte var ”helknäpp”…. (har fått den från min mamma). Jag tvättar alltid fötterna innan jag lägger mig (om jag inte duschat strax innan förstås) och så smörjer jag fötterna samtidigt som jag lägger i sängen.
  Har aldrig sprickor – men kan ju även bero på gener förstås 😉

  Ps. Kan även avslöja att det skapar ett litet beroende då jag har svårt att sova med icke nytvättade fötter 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s