Fjortis!!! 14!!! Fjortis!!!

Ja må hon leva! Ja må hon leva! Ja må hon leva uti hundrade år!!!
GRATTIS ÄLSKADE ONGE!
AirForce 1, Brandy Melville…vet ni vad det är? Hm – man får lära sig lite nytt som tonårsförälder.

Att ligga och vänta. Kommer de snart? Får jag nåt jag önskat mig i år?

Det finns ingen som är så uppspelt över sin födelsedag som vår dotter. I månader innan börjar hon göra önskelistor, planerar för sitt kalas, göra egna inbjudningar, inhandla vad som behöver för en extraordinär fest med mat och aktiviteter. Men inte i år. I år blir allt annorlunda. Inga kompisar kan komma över. Ingen fest. Antiklimax. Då är det tur att det finns sociala medier – Nelle har översvämmats av meddelanden, små filmer, bilder och FaceTime med vänner och familj!!

I vår familj är födelsedagar strikt regisserade. Den som fyller år ligger och väntar i sin säng (får inte ens få upp och kissa) tills samtliga övriga familjemedlemmar kommer in och sjunger ”ja mån hen leva”. Det ska vara tårta med tända ljus. Alltid likandan tårta, en pavlova (dvs vanlig maräng) med kaffegrädde och rostade mandlar. Födelsedagsbarnet blåser ut ljusen och sedan ska alla paket som överlämnats i sängen öppnas direkt. Efter det är det frukost. Sen tårta. Man får äta så mycket tårta man vill om man ätit frukost innan.

Det finns ingen som du Nelle, vi älskar dig så mycket!❤️

Den här tårtan åt vi på kalaset.

Vi hade ett litet kalas igår med våra vänner som bor i Williamsburg. De är de enda vi har umgåtts med under den här tiden och deras dotter fyller dagen efter Nelle. Igår firade vi bägge flickorna med tårta, bubbel och sällskapsspel. En liten fläkt av normalitet.

4 reaktioner till “Fjortis!!! 14!!! Fjortis!!!

  1. Brandy Melville….jodå jag har koll! Vi har varit på jakt i ett antal städer runt om i världen genom åren 🙂
    Låter som en härlig födelsedag trots allt! Man har ju liksom lite lägre förväntningar på det mesta just nu, vilket ibland kan vara lite befriande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s