Testade!

De kollade syresättning, temp och tog ett blodprov. Givetvis EFTER de kollat våra medicinska försäkringskort. Frågade hur och när vi varit sjuka. Svaret kommer i början av nästa vecka. Håller tummarna så hårt att de vitnar! Just det här testet kan bara mäta ca 3 månader bakåt och inte om vi blivit smittade nyligen. Man vet ju inte heller om man blir helt immun eller inte men jag tycker det känns bra att kolla nu när vi har möjlighet.

På vägen till Vårdcentralen gick vi förbi FN och den här skulpturen som jag aldrig sett förut. Med New York är det lite så, vänder man blicken åt ett annat håll finns det nåt annat att se. Det gäller att kolla 360 grader hela tiden.

Mitt i gatan utanför FN:s trädgård står Raoul Wallenbergs Monument, the HOPE Sculpture. Fem svarta pelare av svensk sten, olika höga och på en av dem ett blått klot som ska symbolisera hopp. Allt står på en stenläggning från det judiska gettot i Budapest och sedan står Raoul Wallenbergs portfölj på marken, i brons.

Den här bilden är lånad och visar skulpturen en vacker dag, inte som idag i regn och rusk.

Annars känner jag mig lite trött idag. Regn. Kallt. Fullmåne. Say no more.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s