Jag, en stalker?

Jag älskar kändisar, jag erkänner! När vi var ute på Long Island i helgen så googlade jag vilt vilka kändisar som bor där ute, eller iallafall har sommarhus. Julianne Moore, Robert De Niro, Robert Downey Jr har (tydligen) hus i Montauk och en av de många som har ett Beach House i Hamptons är Sarah Jessica Parker. Jag följer henne på Instagram och har ju med lite olika vänner besökt huset med trappan där Carrie Bradshaw från SATC bodde…lite för många gånger kanske. Men. Jag ville så gärna veta var hon bor i verkligheten. Jag visste att hon bor nära ”Carrie” i West Village så jag började göra lite research. Läste. La ihop ett och ett. Tittade på bilder hon lagt ut på nätet. Jämförde. Tog egna bilder. STALKADE helt enkelt. Men jag smög eftersom jag tyckte det var lite pinsamt, tänk om hon skulle kommit ut. Så otroligt skämmigt.

Det var den här bilden som väckte mitt intresse

Till sist, efter många om och men så knäckte jag det, HÄR bor hon!

Vilken dröm.
En otroligt vacker gata.

Det var dörrknoppen, placeringen av buskar och träd samt de vita jalusierna som gjorde att jag listade ut det. Eftersom hon faktiskt själv delat med sig av filmer och bilder härifrån så har jag inte så dåligt samvete.

Jag kan ju också ha fel, men i så fall så har jag iallafall besökt en av de vackrare gatorna i New York. Och enligt Google bor också Jon Bon Jovi på Charles Street, fast i lägenhet. Om någon nu undrade.

4 reaktioner till “Jag, en stalker?

  1. Det här var ju bra. Du kan få ett uppdrag av mig: Söka upp huset där min mamma bodde 1929-1930:-) New Jersey, Washington Street. Kan inte numret just nu men det ligger centralt i NJ.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s