Här ligger jag och vil…jag menar, väntar!

Grått och rått väder. Har varit ute på en kort promenad och handlat litet men är långt från mina 10.000 steg idag. Barnen slutar kl 13 på onsdagar och idag ska vi alla gå till City MD och testa oss för antikroppar. Corona. Covid-19. Har vi haft det? Har vi inte..? Vi har ju varit ”krassliga” lite då och då sedan januari (jag var ju till exempel såååå dålig på min 50-årsfest) men man vet ju inte vad som är vad nuförtiden. Vi kan genom vår sjukvårdsförsäkring gå och testa oss så vi tänkte ”varför inte?”. Svaret får vi om 2-5 dagar.

Nu är klockan 13 och snart väller de alla ut från sina ”arbetsplatser”. Bäst att stiga upp och låtsas göra nåt viktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s