Jag badar och jag badar och jag badar

Första maj. Kan inte fatta att det är sant? Veckorna i den här dimman bara går och nu är det redan vår? Sköna maj liksom! Jag köpte blomjord idag på en järnaffär för att kunna ge en bra grund till min jordgubbe och basilika. Järnaffärer (hardware stores) får tydligen också ha öppet och mitt shoppingsug var så stort att jag stod på allvar och tittade på olika sorters råttfällor – bara för att kanske kunna köpa nåt. Det slutade med jord, tvål och en fönsterskrapa. Som för övrigt var värdelös. Men nu är gubben och basilikan i nere i jord.

Till midsommar.
Till tomaterna och mozzarellan.

Även timjan och murgrönan fick ny jord och så putsade jag fönstren lite slarvigt. Men det blir ändå alltid bättre än innan och man känner sig så nöjd.

Utöver det har jag i vanlig ordning också varit ute och sprungit och tagit trappan upp till 35:an. Och så har jag badat. Jag har kommit på att det är nästan samma känsla som när man bastar om man har skållhett vatten. När man kommer ur badet så eftersvettas man lika mycket som efter bastun och det är underbart att svalka sig en stund på balkongen. Och efter det. Det bästa på hela dagen. Att gå och lägga sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s