Wall Street

Nästan alla som varit turister i New York har varit ner till Wall Street och tittat (och tagit på) The Charging Bull som står där mitt i Financial District.

Wikipedia info!

Jag googlade Wall Street Bull när jag var där för att få lite information och det är svårt att förstå att det brukar vara tusentals människor där varje dag. Idag var jag helt ensam.

I Financial District står också Fearless Girl och henne hade jag inte träffat tidigare! Vilket konstverk. Mitt framför New York Stock Exchange står hon, med armarna på höfterna och högt buret huvud. En modern Pippi Långstrump. Jag älskar henne!!

Som ni ser har vi haft regn idag men det gjorde inget för det gjorde att jag även fick njuta av Fearless Girl helt ensam. Jag kan bara föreställa mig hur det brukar se ut här en ”vanlig” eftermiddag runt lunchtid.

Sen vandrade jag hem genom Tribeca och SoHo. Dagdrömde om alla kändisar som bor där när jag gick förbi alla lyxbutikernas men såg ingen såklart. Alltså – jag såg INGEN!

Vid Flatiron stannade jag på ett byggvaruhus och handlade med mig en pelargon och en jordgubbsplanta. På riktigt bara en men den hade en liten kartig gubbe redan så jag är hoppfull bara jag kan få lite mera jord till den. Vi väntar fortfarande på resterande bambu till balkongen och en matta och lite kuddar. Sen är det bara att mysa på.

Här ska jag plantera nån fin dag i veckan.

Här blommar syrenerna redan. Våren är på max! Alla löv har börjat slå ut och jag skulle tro att vi har helt grönt till nästa helg efter det här regnet.

Men ni då? Har ni haft en fin helg?

2 reaktioner till “Wall Street

  1. Tackar som frågar. Det har varit en fantastisk helg med badpremiär. Tar det lugnt med konditionsidrottande, men har slitigt/tränat genom att kapa och klyva ved. Börja så sakteliga planera kajakturer. Hoppas på att sälspana till helgen om isläget i skärgården medger. Det gäller visserligen nästa helg men planerandet har påbörjats i helgen som var.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s