Inte mycket nytt här inte

Hej! Vi lever. Har tråkigt. När jag kommer på nåt spännande att berätta så återkommer jag.

Men just ja! Det här är kursen jag skrivit in mig på. Hittills har jag tittat på några föreläsningar online samt gjort de tester som ska göras. Man mäter sin personliga ”wellbeing” före och efter kursen med ett testinstrument. Man identifierar också sina starkaste personlighetsdrag vilka man använder i övningar under kursen. Det finns enligt detta instrument 24 stycken character strengths, personlighetskaraktäristiska (men långt ord, eller!!??) som man i testet rangordnar utifrån hur starka de är i personligheten. De fyra starkaste jobbar man sedan med. Kan ni gissa vilka som är mina fyra starkaste?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s