Vi smög in i parken

…vi och tusentals andra människor! Det märks att New Yorkarna inte klarar att stanna inne längre. Central Park idag kändes nästan som en vanlig söndag med människor överallt, men alla i mask och med avstånd från varandra. Det gick inte att sitta inne en dag som denna när termometern visar på 17-18 grader och det är strålande sol.

Alla träd har den skiraste, vackraste grönska man kan tänka sig.

Jag promenerade med min väninna och Richard och hennes man cyklade med barnen. Vi gick nästan hela parken runt, ända upp till reservoaren och runt den. Sammanlagt fick jag ihop 19,6 km idag. Killarna cyklade iväg till en mexikansk restaurang och handlade med sig en pitcher Margarita, guacamole, salsa och så umgicks vi nån timme i gräset ute i friska luften.

Förutom folk så har parken börjat fyllas med musikanter och gycklare (vad kan man annars kalla de som står och gör jättesåpbubblor med gamla galgar från kemtvätten, artister?) och på filtar satt familjer och hade picknick.

Vägen hem blev en pärs! Nåt man inte tänker på när man är ute nuförtiden är att det inte finns några toaletter någonstans. Allt är ju stängt! Inga offentliga toaletter, inga hotell, ingenting. Som dam i medelåldern, efter att ha druckit vatten efter träning, kaffe och Margarita kan det bli lite krisigt. Jag tror några herrar på 5th Avenue fick sig ett gott skratt idag. Det där med att stå med benen i kors är ingen myt. Say no more!

Nu tar vi nya tag inför nästa vecka som börjar 07.15 i morgon bitti med ett träningspass online som Richards kollega håller i.

Kvällsfika – bagel och te.
Titta vad fint lampan lyser på balkongen!

3 reaktioner till “Vi smög in i parken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s