Min dotters humor

Vi kallar honom Mr Pot(ty) Head.

I övrigt inga nyheter. Var ute och gick i ösregnet. Lagade torsk till middag. Bar hem fyra stycken vinlådor i trä som vinbutiken vid Flatiron Building kastat ut på gatan. De ska bli min örtaträdgård på balkongen. Alla som känner mig skrattar sig harmynta just nu. Odla, du??? (Hahahahahhaha!!!)

Mysvädret idag.

Over and out!

6 reaktioner till “Min dotters humor

 1. Haha! Jag har samma humor som din dotter. Riggade ”den glada gubben” ett par gånger och väntade spänt på en reaktion. Men den kom aldrig… Till slut frågade sambon varför jag höll på och satte rullar på locket. Han var irriterad över att måsta plocka bort dem varje gång… 😂😂 (Snacka om att skämtet inte gick fram 😉).

  Gilla

 2. Odla, det ska mao bli självhushåll i karantänen. Mynta (mojito), och koriander (salsa) är givet. Men sen. Gräslök till grillaren och grillmaten kanske? Fjärde lådan, hmm hmm, jordgubbar kanske? Hur går det med the trapporna?

  Gilla

  1. Springer och kör trappan varannan dag. Tränar (online)pass varannan dag och så går jag promenader. Mynta, basilika, gräslök. Jordgubbar är en toppenidé!! Och kanske en med blommor?? Koriander tappar smak när man odlar den själv tyvärr. Är min ”erfarenhet”…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s