Vi firade påsk utomhus

Inte blev det precis som vanligt i år men påsk firade vi iallafall. Vi tog färjan över till våra vänner i Williamsburg där vi hade en gemensam picknick på varsin filt i en blåsig liten park. Det blev hur mysigt som helst och kul att träffa någon annan om än på behörigt avstånd.

Blåsigt värre. Jag hade dunkappa, yllehalsduk, yllevantar…saknade mössa men hade inte tvekat att sätta på mig en om jag hade haft nån med mig.

Vi drack lite skumpa, åt sill, lamm och morotskaka med kaffe till efterrätt. Nubbe. Allt var kanongott men lite kallt om man ska vara petig. Det har blåst nåt kopiöst här i New York senaste dagarna så även om det varit relativt varmt så har man blivit nedkyld av vinden.

Sen spelade barnen lite fotboll, letade Easter Eggs och när solen började gå ner tog vi färjan tillbaka.

Så tacksam ändå att vi har vänner här som liksom oss kan tänka sig att träffas ute, på avstånd – make it work – trots att det blir lite krångligt och jobbigt. Faktiskt så tacksam för just dessa vänner.

Glad Påsk på er!

Nelle har bakat morotskakan och tillsammans med Edward dekorerat den finaste ”påsktårta” vi någonsin haft. Kan det bli en tradition kanske?

8 reaktioner till “Vi firade påsk utomhus

 1. Ser härligt ut!
  På tal om Williamsburg så måste jag bara rekommendera miniserien ’Unorthodox’ på Netflix. 4 delar som vi alla sett nu i påskhelgen 😊 – så bra och intressant!

  Gilla

   1. Självklart. Vi var dit. Satt ute. Gjorde upp eld. Tillagade gräddstuvad pytt till lunch. Kokade kaffe. Fikade. Åkte hem. Åt middag hemma.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s