Påsktacos på långfredag

Barnen har haft skola som vanligt idag men Richard har varit ledig så vi har passat på att träna, tvätta, handla, ringa 1000 samtal om ersättningar för kryssningen, flygresor, CSN-pengar – you name it! Klassisk admin. Vi har också beställt lite grejer till balkongen och det ska bli så himla mysigt att göra i ordning den så man kan sitta där utan att ha hjärtat i halsgropen. Igår kväll när vi gick en kort promenad så hittade vi en ful, gammal drinkvagn på gatan som någon hade kastat (det var ju torsdag och städgata hos oss) men vi tänkte att den kunde passa till balkongen att ställa grillen på och det gjorde den! Snygg är den inte men gratis. Nu är det fredagkväll och vi har precis ätit tacos och sedan har jag…Trum Trum Trum…badat!

Nu har jag (åter igen) dragit på mig myskläder och satt på en ansiktsmask som ska ge fukt. Någon gång borde jag googla på det där, om de verkligen funkar, men idag orkar jag inte med källgranskning och det känns skönt och lite lyxigt iallafall.

Sen har vi fått låna Buddy över kvällen.

Och alla vill ju vara med honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s