Så varmt så nästan skinnet ramlar av!

Så varmt ska badvattnet vara. Så man nästan skållar sig. Skinnet ska bli rött och det ska svida. Det ska nästan vara omöjligt att sätta sig ner. Sen blir det så underbart avslappnande när man väl kommit i. Jag badar nästan varje kväll numera. Att bada kommer såklart efter att basta (som är det absolut härligaste som finns) men nog är det skönt. Speciellt när man tränat och har lite ömma muskler.

Hej!

Nu ligger jag iallafall här och pustar ut en stund. Illröd i ansiktet, svettas och är yr – men med en härlig känsla.

Jag har gått en lång promenad idag. Längs vattnet cirka 16-17 km runt hela Lower Manhattan.

Bogserbåtarna är så gulliga.
Frihetsgudinnan i bakgrunden.

Vädret har varit helt underbart, 18 grader och sol. Använder man inte solskyddsfaktor så bränner man sig rejält. Vi är ju på samma breddgrad som Rom ungefär. Men visst är det lite ensamt nu när jag inte jobbar och inte ens kan träffa mina vänner. Jag lyckas ändå fylla dagarna och har inte svårt att roa mig, men ensam, det är jag.

Sen avslutade vi dagen med en grillmiddag. Igen. Idag blev det lax och grillade grönsaksspett. Vi har planerat att sätta upp något skydd för balkongräcket för det känns så läskigt om något skulle råka falla ner. Jag tror det blir en ”bambuvägg” som man köper på löpmeter. Och en fin utomhusmatta. Sen kan vi faktiskt sitta där ute och mysa i vår. Skönt i dessa karantäntider, för vem vet hur länge vi kommer behöva sitta inne. När vi var färdigätna var det inte nåt kvar mer än lite lök på laxen.

Avslutar med den här bilden. Så här ser vi alla alltså ut när vi går ut nuförtiden. Så fort jag kommer hem så vill jag duscha och tvåla hela mig. Kanske därför jag börjat bada så mycket? Hm…

2 reaktioner till “Så varmt så nästan skinnet ramlar av!

 1. Så man ska ha mask på sig ute där också? Här förväntar man sig bara att folk följer de råd och rekommendationer man får. Vilket ju tyvärr långt ifrån alla gör. Läget är värst här i Stockholm. Ett totalt bisarrt världsläge.

  Såg att du hade bott i Paris också – hade precis tänkt åka dit i sommar! Hade tänkt resa med mina föräldrar, men bägge tillhör riskgrupper och nu är det förstås helt uteslutit. Önskar jag hade rest och fått uppleva mer tidigare. New York vore häftigast av allt, särskilt efter alla filmer man sett därifrån. 🙂 Tror jag började fascineras av stan när jag i mitten av 90-talet såg Skönheten & Odjuret (från 80-talet) som utspelade sig där.

  Måste vara riktigt fin utsikt på kvällstid där ifrån balkongen också, ta gärna en sån video också! 🙂

  Gilla

  1. Ja, nu rekommenderar, eller rättare sagt uppmanar, man alla att bära mask så fort man går utanför hemmet. Även utomhus. Jag har den på mig förutom när jag springer – där går min gräns för vad jag klarar av. Ja, vi bodde i Paris 2009-10. Det är en underbar stad. Hoppas du får möjlighet att besöka den tillsammans med dina föräldrar vid senare tillfälle. Finns mycket fint att se där. Roligt att du hittade till Not on Stilettos in Paris också! Lovar att visa en kvällsfilm framöver. Stay Safe!❌🦠

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s