Karen & Aleppo

Jag älskar den här tvålen. Kommer ni ihåg att jag köpte en Aleppo-tvål precis när vi flyttat hit? Nu har den tagit slut och jag har beställt en ny.

Jag har inte använt någon annan tvål än den här sedan i höstas. Den passade inte mitt hår, jag tyckte det blev för fett och strävt och svårt att ha och göra med, men på kroppen är den underbar. Torkar inte ut, doftar ingenting och räcker lääänge. Mina barn har börjat kalla mig för ”Karen”. I USA är det en mamma som ”handlar organic”, kör SUV, kallar på managern när nåt är fel…ja läs här och få er ett garv. Gissar att Aleppo-tvålen kvalar in ganska bra. Men om ni inte har nåt emot att vara ”en Karen” så kan ni ju prova.

Bye, bye – I love you!/Karen

2 reaktioner till “Karen & Aleppo

  1. Inte översätta Karen till Lotta på svenska, Inte översätta Karen till Lotta på svenska, Inte översätta Karen till Lotta på svenska, …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s