Uppdatering om läget

Jag har inga nyheter. Vi är hemma, lyssnar på myndigheternas uppmaningar om att stanna hemma och isolera sig. Igår fick Richard tag i en box med handskar för $8 så nu ska vi väl också börja använda handskar när vi går och handlar, tvättar med mera.

Ligger där vi dörren så man inte ska glömma bort.

Ser ni att jag börjat ”tapetsera” dörren med roliga bilder? Kort från butiker, klistermärken och annat kul ska pryda hela dörren när jag är klar. Fäster med tejp eller kludd. More is more är ju lite av min inredningsfilosofi. Plus att det ska vara gratis. Jag tänker mig att det blir som ett eget konstverk?

Förra helgen hämtade vi ett arkivskåp hos en granne här i huset. Hon gav bort det då hon inte längre använde det. Superbra för oss! Stort, låsbart och nu står det i sovrummet med alla Richards sladdar, papper och annat junk. Så nu ser det faktiskt riktigt fint ut om än lite trångt. Kan visa mera bilder här hemifrån om ni vill se? Eller en liten film?

Så här låter det på Manhattan just nu. Sirener dygnet runt men man hör också fågelkvitter när bilarnas brus lagt sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s