Nu ska ni få se något fint som jag har fått lov att visa

I år firar jag och Richard 20-årig bröllopsdag. Porslinsbröllop, så fint, eller hur!? Vår vana trogen så kommer vi säkert att glömma bort att fira vår bröllopsdag. Vi har då iallafall de senaste 19 åren varit riktigt dåliga på att uppmärksamma denna dag. Får se hur det går i år.

Porslinsblomman, en favorit.

Den 17 juni 2000 gifte vi oss i Edsviken i Sollentuna och det var en fin sommardag med lite regnstänk som ju bara betyder tur. Vi hade då varit förlovade i drygt 2 år, sedan den 31/5 1998. På Mors Dag. Den dagen firar vi aldrig heller. Alltså vår förlovningsdag, den kommer ju lite i skymundan av Mors Dag.

Första gången vi träffades var på Karlbergs slott och den historien känner många till men vad ni inte kände till, och jag totalt har glömt bort, är att det finns ett ”porträtt” målat av mig och mina vänner den kvällen, innan vi gick till Karlberg. Vi värmde litet på en bar i Vasastan innan vi gick till själva festen på Karlberg och där var det en man som ritade av oss tre. Min väninna har sparat och ramat in den fina bilden och nu har jag fått lov av henne att dela den med er.

Jag är hon till höger som det ju också tydligt står på bilden. Jag blev så glad att se denna bild igen. Det här var ju långt före mobilernas tid (iallafall med de kameror som finns idag) så man har inte så mycket dokumenterat (om man inte var intresserad av just fotografering). Därför är det extra roligt att ha denna bild. Och nu har vi ännu ett datum vi kan glömma bort att fira. Datumet 28/4 då vi ”fick ihop det” första gången!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s