490 trappsteg upp till oss

Två + …
…tolv mellan varje plan.

14 mellan varje våningsplan, 35 våningar – fyrahundranittio steg totalt. JAJAMÄN jag gjorde det! Men jag ska säga er att det var jobbigt. Första 10 våningarna gick ganska bra, raska starka steg. Sen var jag tvungen stanna litet och pusta. Pulsen går upp i Max nästan direkt! Efter det fick jag vila nästan var femte våningsplan och till sist var tredje. Mjölksyran brände bra i benen.

Jag hade dessutom gått en mil innan plus gjort lite ”jympa” på fotbollsplanen.

Skönt att hitta en träningsform som håller även om vi får husarrest. För Coronan verkar inte bromsa sin framfart i den här staden.

NYPD patrullerar populära stråk för att kontrollera att vi alla håller social distancing på minst 2 m.
Ingen risk att någon vill vara nära den här snubben.
Alltid lika star struck av Frihetsgudinnan. Även om hon är på avstånd.

Nu ska jag stretcha, vi hörs!

2 reaktioner till “490 trappsteg upp till oss

  1. Bra jobbat! Har för mig att ”min trapp” har ca 50steg och 10 rusher upp där blir ju ungefär som ett 35våningshus alltså – det har jag inte tänkt på förut! Ska till stugan med pappa en sväng imorgon på min ”lediga dag”… ska räkna stegen då och tänka på dig 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s