Ni kan lugnt scrolla vidare

Alltså den här bloggen har ju potential att bli den tråkigaste på hela internet med tanke på mitt liv just nu. Jag går upp, har tråkigt, städar, har tråkigt, lagar mat, har tråkigt, struntar i träning (verkligen tråkigt!) och sen dricker jag en kopp kvällste och går och lägger mig. Men, å andra sidan sitter vi ju alla i samma båt.

Mitt kvällsro-te har dessutom tagit slut, det här är sista påsen i kartongen. Hur kul är det inte med dessa små meddelanden? Precis som fortune cookies, man blir glad! Jag ska ta åt mig av budskapet som för övrigt rimmar bra med hur jag brukar leva mitt liv i stort.

Nelle gjorde nåt fint idag. Hon brukar som ni vet ha hand om grannens hund Buddy. Han är här mer eller mindre varje dag och hon hämtar honom ofta från Doggy Day Care.

Han gillar att vara med i köket och tydligen gillar han att sola också. Nelle tog en närbild på hans ansikte idag och sedan målade hon ett porträtt av Buddy som hon gav till Buddys husse Jeff. Han blev så himla glad och tyckte det var på pricken likt. Lite ledsna ögon och färgerna var perfekt återgivna.

Det är inte den här bilden hon målade av men här ser ni ögon och nos.

Runt om på sidorna hade hon målat hundben och tassar. Så gulligt.

På baksidan skrev hon ”Till världens bästa grannar!”. Tycker det var en fin gest i dessa tider.

Nu ska jag dricka te. Läste ni ända hit?

3 reaktioner till “Ni kan lugnt scrolla vidare

  1. Ja man tappar verkligen lusten att göra saker i dessa Coronatider, Men jag kallar det vårtrötthet, det brukar man ha alla år den här tiden,, Hoppas ni står ut med karantänen, vi har inte samma karantän, men man måste ju vara försiktig och i stort sett alla evenemang och händelser, utbildningar, årsmöten, kurser etc är uppskjutna och alla rekommenderas jobba hemifrån, En konstig tid vi lever i, Ha det bra ”over there” Hälsn Inger Sehlqvist (psedonym Yoghurt jazz)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s