Är ganska uttråkad

Och bitter!

Vi i New York ska, som övriga världen, hålla oss hemma, begränsa umgänge och allt har stängt. Eller, nästan allt iallafall. Än så länge är matbutikerna öppna och man kan ta take-away från restaurangerna. Och vi får vara ute om vi håller avstånd. Typiskt nog har jag blivit förkyld och verkar fått nån slags ögoninflammation så jag är svullen och det rinner ur ögonen hela tiden. Skulle jag gå ut skulle jag väl bli överfallen och inspärrad nånstans av blotta skräcken.

Edward besökte Times Square igår kväll med en kompis. Det var helt folktomt. NYC har blivit en spökstad. Ska fråga om han tog några bilder så kan jag visa.

Annars är jag mest bitter över vår semester. Ett tag tänkte vi hyra en husbil och åka i en egen liten isolerad bubbla. Laga egen mat, bo själva – lät perfekt tyckte vi! Men nu stänger de kanske stränderna också och då känns det inte lika lockande att åka iväg. Vi blir hemma på lovet. Fatta – 2 veckor utan NÅNTING att göra annat än laga mat och se på film. Vi kommer rulla fram.

Här får ni en bild över dagens väder. Det är iallafall toppen!

Vi ska ”bygga in” den här delen av balkongen med nåt skydd så man kan sitta här utan att det känns som man kan ramla ner vilken sekund som helst. Sen vill jag lägga en konstgräsmatta under fötterna. Resten av balkongen får vi ha som den är. En solstol och lite blommor så blir det toppen när det värms upp litet så man kan sitta ute. Alla våra gemensamma utrymmen, även taket, är stängda tills vidare pga Corona. Även gymet.

Med solglasögon och keps kanske jag kan våga mig ut en liten stund idag. Frisk luft har ju ingen dött av. Eller…?

2 reaktioner till “Är ganska uttråkad

 1. Hej kuss💕
  Alltså hur gick det här till😩
  Det hemska är ju att det värsta inte skett ännu( tror jag).

  Har blivit av med jobbet, då min provanställning löper ut nu i april, kommer ligga på 0 % på schemat, när det vänder hoppas jag få komma tillbaka, kanske får hoppa in om någon blir sjuk.så nu är det bara att anmäla sig till AF igen, men vem vill anställa nu?
  Köpcentrumen ekar tomma, ingen vågar sig ut, ska väl erkänna att jag inte springer runt i butikerna nu heller.

  Det positiva är att vi fick hem Julia och Georg från Frankrike idag, dom hade planerat att stanna till 27 april men nä det vara bara att köpa nya flygbiljetter och se till att kom med ett plan.

  Ser att NY liknar en spökstad, måste vara helt ofattbart, hemsk nog så ser det ut så i hela världen.

  Calle har hemmastudierfrom idag, funkar än så länge…
  Nora lever sitt tonåriga liv, med allt vad det innebär😩

  Sara& Axel har köpt hus som renoveras just nu😊 och en hemlis ( jag blir mormor i juni❤️)

  En liten status på hur vi har det just nu😊

  Oändligt många kramar till er

  Gilla

  1. Men ojojoj…här var det verkligen både upp och ner. Välj att fokusera på det positiva! Hörde att Sara och Axel väntar smått OCH har köpt hus. Som de såklart ska renovera och flytta in i med nyfödd, en klassiker.🤣 Så underbart att få bli mormor.❤️ Tonåringar är döjobbiga så de behöver vi inte prata om. Snacka om att ni har fullt hus igen så med Fransoserna hemma. Vilken tur att ni fick en så underbar semester tillsammans! Och du, det där med jobb. Det ordnar sig till sist. Nu får vi bara sitta lugnt i båten allihop ett tag. Stor Kram❣️❣️❣️Ps Blir många småttingar i stugan i sommar då det ju kommer tvillingar i augusti också. Hos de med den grönaste gräsmattan av alla. 😘

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s