Bushwick

Det är faktiskt svårt att förstå hur tomt det är i NYC idag. Väldigt få bilar, tyst. Runt oss brukar gatorna ALLTID vara fulla i trafik men nu – detta.

Vi bestämde oss för utomhusutflykt ut till Bushwick tillsammans med våra vänner idag. Samma sak här. Tomma tunnelbanevagnar.

Vi var ute och tittade på Street Art i 5 timmar och avslutade med en pizza på Roberta’s. Enligt vad vi hört så var det denna pizzeria som ”ändrade” inställningen till Bushwick. Från att vara ett väldigt rufffigt område till att bli epicentrum för hipsters. Det ni!

Såklart iförd hipsterkeps.
Gänget!

Allt är handmålat och vi har sett fantastisk konst idag.

Lite Banksy-feeling på denna eller hur?
Craft brew i Brown Paper Bag.

Mycket av dagens samtal kom att handla om Corona som gör alla andra. Panik eller inte panik? Här har idag beslut fattats om att alla skolor stängs på måndag. I FN ska alla jobba hemifrån utom de som absolut måste hålla skutan flytande.

So far so good. Jätteskönt med en dag utomhus i friska luften. Vi promenerade ca en mil idag och sen tog vi färjan tillbaka hem. Så varmt och soligt att man kunde sitta ute uppe på däck.

Hoppas ni alla är friska!

2 reaktioner till “Bushwick

  1. Minns det där med ölburk i papperspåse. Udda grej.
    I Väsby där jag jobbar nu har vi ställt in årsmötet i föreningen pga Corona. Gav mig en del extrajobb med div utskick till medlemmar. En del har ju inte e-post….Kommunfullmäktige blir av men med som jag förstår det en decimerad skara förtroendevalda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s