Läget

Nu är hela familjen hemma. En lärare till på skolan har konstaterats smittad och Richard har av sin arbetsgivare uppmanats att jobba hemifrån.

Jag då? Jag har städat. Jag har tvättat. Jag försöker att ta allt med ro, lyssnar på poddar och tänker att nu kan några av de där tråkiga projekten slutföras när man ändå måste vara hemma. Igår putsade jag (nästan alla) mina silversmycken och så rensade jag ur badrumsskåpet på alla gamla, halvfulla flaskor av sånt man inte använder. Idag har jag röjt i garderoben.

Nöjd!

Det regnade på morgonen men nu har vi 18 grader och sol. Jag har varit och handlat efter lunch och nu tänker jag ta mig en långpromenad i solskenet. Eller handlat och handlat…så här ser det ut i affärerna idag.

Galet är ordet. Fick stå i kö i en timme för att handla. Jag har fyllt på med färskvaror (färska grönsaker, grädde, smör, mjölk, créme fraîche, frysta bär, frukt etc.) och just nu känner jag mig inte oroad. Det som var tomt var konserver och bröd? Vad tänker folk äta?

Som ni ser har vi cola och öl också så vi klarar oss ett tag. Hur har ni det hemma?

Nu lyssnar vi på Trumps presskonferens. Han låter förkyld tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s