Ranunkel

Konstigt namn på en blomma men åh så vackra de är, ranunkler. För mig har den nästan tagit över från tulpanen när det gäller vårblommor. Ostyriga, och med mättade färger – har alltid svårt att välja vilka jag ska köpa när jag står där i affären. Idag hade jag kvar lite eukalyptus som behövde sällskap så då valde jag orangea blommor. Så himla fint till den här gamla silverkaraffen som jag köpte på loppis härom veckan.

Så här ser den ut utan blommor. Vacker va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s