Bunkrar ni upp?

Middag in the making.

Har fått flera meddelanden om att det råder panik i Sverige och att butikerna gapar tomma eftersom folk bunkrar upp. Nu kan alla ”preppers” gnugga händerna och bara gå ner i förråden och mysa.

Vi har inte bunkrat men jag handlade faktiskt lite extra när vi fick höra att vi hade smitta på skolan. Skulle vi alla bli sjuka har vi mat så vi klarar en vecka iallafall. Och det finns ju hemleverans. Svårt att tro att de skulle kapa alla vägar för människor att kunna få tag i föda.

Inga nya nyheter från skolan så hittills verkar det endast vara denna enda lärare som är smittad. Skola online idag gick bra för båda barnen men nog är det tråkigt att behöva hålla sig instängd i sitt rum med sin dator som enda sällskap.

2 reaktioner till “Bunkrar ni upp?

  1. Vi har börjat bunkra lite, mest pasta. Det är mest folk som skapar paniken. Folk har köpt på sig handsprit för 7 livstider så att det inte finns att få tag på någonstans och börjat se en affärsmöjlighet att sälja dyrare på Blocket.
    Galna tider!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s