Tiden går fort…

…och räcker inte till att blogga när vi har besök. Nu har Kamilla åkt och vi har fått sommar. Idag var det 22 grader varmt i New York. 22!! Folk gick i shorts och linne. Jag och Kamilla hade ”skalat ner” till ullkappa, haha!

Senaste dagarna har varit intensiva. Jag skulle omöjligt kunna berätta allt vi gjort men här kommer (ytterligare) ett sammandrag.

Fredag. Då var vi på teater på skolan och såg Matilda The Musical. Roald Dahls berättelse om en lite flicka med superkrafter som växer upp med de absolut värsta föräldrar man någonsin kan tänka sig. Vi har sett den på Broadway förra gången men jag måste säga att denna föreställningen, som var en skolföreställning, var nästan lika bra!

På bilden ser ni Nelles vän Arianna som rektorn Ms Trunchbull.

Sen på lördag var vi på Mello-fest på Times Square. En svensk kille hade ”abonnerat” övervåningen på en restaurang som heter Tonic och livesände den svenska Melodifestivalen. Personligen tyckte jag fel låt vann men Mamas var också bra. Jag tyckte Anna Bergendahl var bäst, vad tyckte ni?

Här väntar vi i trappan på Times Square. Lockar i håret, strassörhängen – sen släppte vi loss!

Till och med ABBA kom till gayklubben där vi (såklart!) hamnade efter Mellot var slut. Mellot började klockan 14 och efter en dag med fest, middag och ”daydrinking” var vi hemma vid 20.30. Perfekt ”kväll”.

Söndag och Central Park.

VÅÅÅÅÅÅR!!!

Och idag innan Kamilla åkte har vi bara varit ute i det vackra vädret. Käkat ute uppe på vår terass. Svårt att fånga vädret på bild men visst är det härligt när man börjar märka hur smutsiga fönsterrutorna är och att hela lägenheten helt plötsligt flödar av solljus igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s