HÄR KOMMER DET IGEN: Corona-skiten

Jamaica

Vi hade såklart bokat en kryssning på Spring Break. I alla år har vi pratat om att göra en kryssning med barnen men har inte kommit till skott tidigare…så i år bokade vi. Jamaica, Caymanöarna… Det skulle bli en överraskning till barnen som trodde att vi ”bara” skulle åka till Miami, Key West och Tampa på lovet. Som ni förstår är nu planerna grusade, vi har varit tvungna att ställa in. Inte för att vi egentligen är så rädda för Corona men igår gick Amerikanska myndigheter ut med en rekommendation till sina medborgare att inte åka på just kryssningar. Så…vi har ställt in, eller rättare sagt, skjutit den på obestämd framtid. För såklart får man inte pengarna tillbaka när det gäller en sån här historia.

Det här är tredje gången vi måste ställa in planerade och bokade semestrar. Första gången var 2004, Thailand och tsunamin. Vi skulle åkt på annandagen (TACK & LOV). Blev såklart ingen resa. Andra gången var när vi tillsammans med några kära vänner skulle åkt på sportlovet till Egypten. Pyramider, Bamseklubben – extra-allt-resa med kompisar. Inställd. Arabiska våren och upplopp. Och så nu. Pesten Corona.

Nu blir det till att tänka om. Det är alltid härligt att vara i Florida så direkt tråkigt kommer det ju inte att bli. Men ett tips till er är väl att inte resa med oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s