Vilket gensvar!

Jag blir ju så glad när ni kommenterar men detta kanske inte var helt genomtänkt av mig, haha! Här kommer iallafall bilderna med små kommentarer.

Bild nummer 15. Tagen 2015 på väg från Roosevelt Island i linbanan. Så här ser det ut när man åker in till Manhattan.
Bild nummer 27. Också 2015. Jag och Edward hade varit hos hans hudläkare (om jag inte minns fel..?) och kollat hans eksem och så stannade vi på Alice’s Tea Cup på Upper East Side och åt lunch/fikade på vägen hem.

Sen blev det lite knepigare att hitta. Jag tog en linjal och tänkte jag mäter ut hur långt hundra bilder är. Gick inte för i en rad är det 13 bilder. Så då räknade jag 10 bilder ner. För kort. 20 bilder – perfekt. 13 gånger 20 bilder= 260 bilder vilket är exakt 9,5 cm på linjalen. Sen räknade jag! Förstår ni vilket pyssel?

Bild 147 då:

Bild 147. Vet ni vad det här är? När vi flyttade hem från NY förra gången så sålde vi ju allt vi hade. Bland annat dessa…Beyblades!! Googla om ni inte vet vad det är. De har skänkt mycket glädje i den här familjen.
Bild 7486. I Göteborg sommaren 2016. Min kompis Caroline fyllde 40 och vi var på hippiefest ute i Långedrag. Kanske lika bra att ni inte valde bild 7487… Äh bjussar på den!
Hello 1976!!
Bild 123456. Jaaaa hörni, vad finns det att säga om den här bilden? VARFÖR har jag tagit den? Söker man toalett på Värmdö verkar den iallafall ligga till höger.

Slutligen – sista bilden:

Bild 27114…och den har ni ju redan sett!!! Räkningen från tandläkaren. Passar i och för sig ganska bra eftersom vi idag ska till doktorn. Blir väl nåt liknande där.

Hade ni valt bild 27115 så hade ni fått se mina nya ögonbryn. Vad då nya? Jo. Jag har gjort microblading (en slags lätt tatuering) på mina obefintliga ögonbryn och bild 27115 visar hur de såg ut när de var precis nygjorda. Nu blev ni lite nyfikna va?

Tack alla ni som engagerat er!

4 reaktioner till “Vilket gensvar!

  1. Oj vad jag missat när jag inte hunnit läsa på några dagar! Då önskar jag bild nr. 27115 för jag blir jättenyfiken 🙂 – blev du nöjd?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s