Kvällskoll

På kvällen innan jag går och lägger mig brukar jag kolla igenom kamerarullen för att se om jag tagit någon bild under dagen som jag kan dela med mig av till er. Idag har jag tagit exakt 0 bilder vilket är ovanligt för mig. Men så har jag också städat och tvättat precis hela dagen. (Det vankas besök, det vankas besök…)

Skulle ni vilja se någon av mina 27445 bilder? Skriv en siffra i kommentaren så ska jag lägga upp just den bilden! Kan ju bli kul…?

Nelle är hemma från skolan. Har hög feber, 39 grader, sedan igår. Hon har inga andra symtom så det lär ju inte vara Corona iallafall. I morgon ska vi träffa en pediatrician för att få en läkarkontakt till Nelle här i New York. Dels inför hennes operation i sommar men också för att man ”behöver en” här, precis som man behöver en husläkare hemma.

I övrigt har jag sett Netflix-dokumentären om Taylor Swift ikväll. Man slås av samma sak om och om igen med dessa superstjärnor. Det är ensamt på toppen.

Bild 78:

5 reaktioner till “Kvällskoll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s